Beginner’s Guide til at spare penge

Svært ved at få enderne mødes i college? Du er ikke alene. Mange studerende føler sig klemt af stigende undervisning omkostninger og leve udgifter. Den gode nyhed er, at du ikke behøver at være en sultende studerende”i skolen. Der er masser af måder at spare penge og holde mere af dine hårdt tjente penge. Se salget, når shopping. Gemme på en ugentlig basis af strømpe op på varer, der er nødvendige, når de er til salg, vil dette spare dig ugentlige samt månedlige. Det er smerteligt indlysende for dig, at du er en hårdtarbejdende legende, der fortjener at blive overøst med kontanter. Men du kan ikke sidde og venter på din chef endelig anerkende din brilliance.

Jeg tror de fleste mennesker vil være enige, at spare penge er noget lettere sagt end gjort”. Personligt mener jeg, det er en tankegang, der udvikles ved at skabe gode penge-besparelse vaner. Det er en fantastisk måde for unge voksne at komme i gang med at investere og lagre fordi det er lav risiko og enkel. Du behøver ikke at gøre noget ekstra uden for ved hjælp af dit betalingskort til at foretage indkøb lige jer normalt ville.

Sammen med budgetlægning, skal du kontrollere du holde styr på dit forbrug så ved du hvor meget vil og kommende i hver måned. Brug din nuker for at koge vand kan bruge op til 60% mindre energi, hvis du har brug for at koge en gryde på komfuret, Sørg for at du altid placere toppen på puljen – det holder dig fra at spilde energi på varmetab.

Wow, tak for det! Jeg tror det ændrer ikke på hvordan jeg bruger det, men jeg altid slags skrabe mit hoved, hvorfor jeg har en 403b snarere end en 401k. For New zealændere: Det er for nylig blevet klart, at udvidede garantier er en kæmpe fidus. Når jeg begyndte at skrive alt var jeg i stand til at se tilbage med klarhed og foretage forbedringer af mine udgifter. Dette er, hvad vendte min opsparing.

Men der er også masser af online banker som allieret, kime, og enkel, der også giver de frynsegoder, der er anført ovenfor, samt værktøjer, automatisere din opsparing og hjælpe dig med at sætte mål. Opret en liste over hver gæld, hvor meget det er og dens nuværende rente. Når du har din liste fuldført, du kan finde ud af en plan til at betale din gæld — eller drastisk reducere dem — over de næste 12 måneder, “siger hun.

Hold dit hjem organiseret. Nogle gange du nødt til at betale en smule op foran for at holde dit hjem organiseret. Men at holde tingene i rette steder holder dig fra at købe mere, end du har brug for. Vi køber gavekort. Det er ret nemt at finde gavekort til restauranter på ebay, så vi kan lide at bestanden op på vores favoritter. Glem ikke at tjekke ud dette indlæg om, hvordan man Køb ebay som en NINJA!

At vide hvor man kan finde besparelser og hvordan man kan opdele din indkomst kan strække din dollars yderligere. Når du ved hvad du vil, ikke kun kan du kommunikere der skarpt til din udlejer, men du kan også vise hvorfor de skulle acceptere mindre. Har du set dem H & R Block reklamer, hvor de taler om hvor meget penge mennesker glip af ved indgivelse af deres skatter? Det er nå ikke bare en salgstale, det er virkelig sandt.

Vi ammede. I lang tid. (Kan du lide min brug af vi”der?) Mellem klud diapering og amning var vores udgifter med en ny baby praktisk taget nul. Og alle tips om energi værdien dens vigtigt ikke bare for at spare penge, men planeten.

Han har nu mistet et job og to veninder på grund af det, og han får virkelig defensiv, når jeg nævner det i et negativt lys. Det lyder indlysende, men det kræver faktisk indrømme at — trods din overlegne finansielle acumen — du stadig vil have de samme udgifter som alle andre.

Kategorier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *