Hvordan til at strejke det rige

Som et samfund Rose vi folk, der gør det rig på aktiemarkedet. Mennesker, der holder for evigt”omfatter ikke blot dem, der starter virksomheder. Denne artikel er ikke gonna være om hvilke bestande er hot lige nu eller hvilken slags investeringsstrategi gonna gøre dig til en zillionaire i dag. Købe aktier i en REIT er en måde at drage fordel af ejendomsretten uden at blive en udlejer, selv om nogle hævder, at denne indstilling ikke er et langt rækkevidde fra aktiemarkedet.

Mens du er investeret i aktiemarkedet. Der kan næppe være en mere risikabel investering end dette, hvis du overveje din hensigt at alvorligt vokse dine penge på lang sigt. Dette diagram viser spredningen af resultater i forhold til markedet for porteføljer af 15, 30 og 60 bestande i den S & P 500 i USA.

I aktiemarkedet forsøger investorer konstant at vurdere den fortjeneste, der vil stå for aktionærerne. Når aktiemarkedet falder, flipper vi ud fordi vi ikke vurdere vores risikovillighed korrekt. Og anerkende denne fejl i os er det første skridt mod adfærdsændring på vores investeringer til det bedre – at mange af de iboende egenskaber, der har udviklet sig over årtusinder til at hjælpe os med at overleve som mennesker rent faktisk gør os dårlig investorer.

Disse ekstra ændring investeringer tilføje i løbet af et år. Og hvis der er en investering, vi ikke ville investere i dag (individuelle bestande) så vi sælge det og geninvestere. Så bo investeret i aktier på lang sigt. De bedste investeringer, i betragtning af den nuværende økonomiske klima, er altid op til debat.

Men jeg tror du udeladt den gruppe, jeg tilhører, og jeg tror en masse af de folk, der læser du kunne falde i-den enkelte langsigtede investor. Hvis du starter med specifikke investerings mål, ikke lade dig trækkes ned andre stier, hvis det betyder at tage øjnene fra den større præmie.

Blive gammel sammen vil være lettere for os – stor tak fordi du TrulyRichClub for at åbne vores øjne for økonomisk frihed, på vej på at tage ét æg kurv på et tidspunkt for vores passiv indkomst i de kommende år. Guld og andre råvarer kan være risikabelt, men der er andre muligheder såsom vin, kunst, tegneserier, og antikviteter, — for kyndige investorer — kan betyde en sund payoff.

Jeg begyndte faktisk at tænke dette nogle måneder tilbage som jeg gjorde status over min egen rigdom oprettelsen metode. Trump har gentagne gange nævnt aktiemarkedets all-time højder over de sidste par dage, hævder, at medierne ikke giver posterne nok dækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *