Tips om hvordan man kan spare penge i College

I 2014, amerikanerne kørte 3,02 billioner miles — svarende til 6,2 millioner kørsler til månen. Med lette køretøjer tegner sig for mere end 40% af USA ‘s olie bruge, de fleste mennesker ønsker at bruge mindre gas for at spare dem penge, at hjælpe mindske forureningen og forbedre energisikkerheden. Heldigvis er der masser af måder at forbedre din gas kilometertal eller undgå at bruge gas helt. Jeg har arbejdet på operationsstuen i over 12 år og ingen hospitaler opkræve ikke for hver firkant gaze. Vi tæller alt, således at intet er overladt i patienten og ja alt er dokumenteret for patienternes sikkerhed og sikkerheden for ansatte. Jeg har arbejdet i fem forskellige sundhedsfaciliteter og der er normalt en bulk gebyr, der dækker de typiske elementer og der er mange elementer, der ikke er omfattet i, og nogle af disse elementer ikke få debiteret for overhovedet.

Når det er sagt, de sidste fire tips på denne liste er fuldt skalerbar, så når du når din første $1.000 mål, du kan holde ud, indtil du har mødt dit ultimative besparelser mål. Det kan tage noget tid og nogle arbejde, men fred i sindet, får du til gengæld vil være umagen værd.

Cyklen er en magisk maskine, der gør dig rigere, lykkeligere, sundere, mere sexet og lidt mere smidig, hver dag. Få ting er så tilfredsstillende som susende forbi linjer af gnaven pendlere fanget i deres ildelugtende biler, mens blodet pumper med adrenalin.

Så deler jeg en massiv liste af personal finance tips, du kan udføre handlinger på at forbedre din økonomi. Nogle kan kan eller ikke gælder for dig, så overveje det generelle oplysninger for at øge din viden om privatøkonomi og forhåbentlig gnist nogle nye ideer for dig.

Der er masser af strategier til at spare penge på din mobiltelefon regningen, og som omfatter skifter fra en af de store arv udbydere til en af de mindre selskaber, der tilbyder tjenesten i dit område for mindre. I det mindste, bør du tage et kig på din månedlige regning og se, hvis du betaler for nogen tjenester, du ikke bruger.

Mad. USDA tilbyder praktisk rapporter, der fortæller dig den gennemsnitlige mængde mennesker bruger på dagligvarer ugentligt eller månedligt baseret på alder og køn. Dine kostvaner kan være forskellig fra andre, men du kan bruge rapporter til at vurdere, hvad du vil bruge på mad hver måned.

Kategorier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *